Bli en förebild på skolan med hjälp av bröstimplantat

Oavsett om du är lärare eller rektor kommer ditt utseende spela en stor roll i vilket intryck du ger. Du är skolans ansikte utåt och den som inspirerar elever till att göra bra ifrån sig och redo för framtidens utmaningar.

Har en stor inverkan på framtida generationer

Det finns många anledningar till varför lärare är viktiga och ett av de viktigaste är att barn påverkas lätt. Genom att påverka barnen i rätt riktning kommer du att bidra till att de använder det de har lärt sig för att påverka samhället. Du kan med andra ord bidra till att forma morgondagens artister, ledare och entreprenörer på bästa sätt för att utveckla framtida generationer med positivt inflytande i samhället, både lokalt och globalt. Med detta stora inflytande är det ingen överdrift med att säga att lärarna har det viktigaste jobbet som finns.

Ge ett bättre intryck på skolan med Motiva implantat

Ditt utseende som lärare kan påverka intrycket hos elever, kollegor och vårdnadshavare. Det gör det lättare för dig att bli en förebild för dina elever och därför är bröstimplantat ett utmärkt alternativ. Bröstimplantat kan göra stor skillnad för ditt utseende och själva proceduren tar inte längre än två timmar. En varm rekommendation är att välja toppmoderna Motiva® implantat som är gjorda med säkerhet som högsta prioritering. Förutom att vara säkra ser dessa bröstimplantat riktigt bra ut och känns helt fantastiska. Motiva har utvecklat ett brett sortiment av implantat med olika projektionsalternativ, former och storlekar med målet du ska få så passande resultat som möjligt.

Uppnå det perfekta valet av implantat med verktyget Motiva® Match

Du hittar snabbt ett skräddarsytt förslag genom att ange dina behov och önskemål via verktyget Motiva® Match. En utvald Motiva®-lösning kommer att presenteras tillsammans med en verifierad kirurg som hjälper dig. Baserat på din individuella kroppsbyggnad och unika mål kommer du att hitta det perfekta valet av implantat som finns: Motiva® Round, Ergonomix® eller Anatomical TrueFixation®. Den verifierade kirurgen kommer att ge rådgivning i hur du får de bästa resultaten och snabbaste återhämtningen. För din trygghet finns det även en förlängd garanti med möjlighet till ersättning och ekonomisk assistans.